zondag 18 april 2010

Wooncreaties


Ik had al zolang in mijn hoofd om een poef te haken. Aangezien mijn vriend graag de voeten op tafel plant als hij moe is leek het me ook nog een nuttige creatie.
Vanmorgen dus lekker in het zonnetje gaan zitten en hij is nu al af. Had verwacht er wel een paar avondjes mee zoet te zijn deze week, maar helaas! haha!

Allemaal een fijne week, wat heerlijk he die zon! De wereld ziet er een stuk vrolijker uit!

donderdag 15 april 2010

Van alles en nog wat!


Wat nieuwe zeepkettingen, HOLLANDS GLORIE!


Nieuwe ketting met fimoklei


Daarnaast toch behoorlijk zpagetti verslaafd aan het worden! Het is zo heerlijk om er mee te haken en de leukste dingen mee te maken. Zo hier een groot hart kussen, leuk voor in huis maar ook handig voor buiten! Met dit heerlijke weer deze week komt dat heel goed uit natuurlijk!


dinsdag 6 april 2010

Nieuwe Zpagetti tassen!!!




Ik kan je niet vertellen hoe verslavend ik het haken met zpagetti vind. Het is zo leuk en vooral omdat je zo snel resultaat ziet. De 2 onderste tasjes zijn 'kleine meiden' tasjes. Als je goed kijkt kun je zien dat op het witte tasje mickey mouse afbeeldingen staan, super he!

Dit weekend heb ik ook vele mensen enthousiast kunnen maken die aan mijn kraampje kwamen en 2 workshops zijn dan ook al helemaal vol geboekt. Er staan dus alweer nieuwe data gepland!

Voor iedereen een fijne week, en geniet van de zon!